Enkele jaren geleden was de keuze nog niet zo moeilijk wanneer je van plan was om een nieuwe iPhone te kopen. Sterker nog, er was geen keuze aangezien er op dat moment nog maar één variant op de markt was. Dit is tegenwoordig wel anders aangezien er inmiddels 5 verschillende iPhone varianten te verkrijgen zijn, de zesde variant is zelfs alweer in de maak. De keuze is enorm en de mogelijkheden zijn oneindig. Waar voorheen mensen alleen nog maar keken naar de opslagcapaciteit van het toestel en daarop hun keuze baseerde, worden de keuzemogelijkheden tegenwoordig naar een ander niveau getild. Natuurlijk speelt ook de prijs een belangrijke rol bij de aanschaf van een nieuwe iPhone. Vaak willen Apple liefhebbers steeds weer het nieuwste iPhone toestel, wat op dit moment de iPhone 5 is.

Waarom zou ik de iPhone 5 kopen?

Met de komst van de iPhone 5 is de keuze voor een nieuwe iPhone een stuk ingewikkelder geworden. In plaats van de keuze tussen twee soorten opslagcapaciteiten, is de keuze aan providers ook veranderd. Waar de iPhone eerder alleen bij T-Mobile verkrijgbaar was, is het toestel vandaag de dag vrijgegeven voor alle providers. Iedere provider heeft haar eigen abonnementsvormen, dus zorg dat je eerst goed de mogelijkheden vergelijkt. Door de veranderingen in de data bundels wordt het er nog wat ingewikkelder op, dus houdt hier voldoende rekening mee. Een iPhone zonder internetbundel is namelijk vrijwel zinloos.

Met de komst van de iPhone 4, 4s en de iPhone 5 is het toestel ook qua uiterlijk veranderd. Er komt op dit moment dus ook een kwestie van smaak aan de orde bij de keuze voor een nieuwe iPhone. Houdt je meer van rondere vormen in je toestel, dan ga je voor de iPhone 3 of iPhone 3GS. Houdt je meer van een hoekig en strak design, dan ga je voor de iPhone 4, 4s of iPhone 5.

De iPhone 5 heeft ook weer andere uiterlijke kenmerken dan bijvoorbeeld de iPhone 4 of 4S. De iPhone 5 is wat groter, beschikt daardoor ook over een groter beeldscherm en heeft een andere kleur aan de zijkanten. Daarnaast ligt het toestel ook een stuk lichter in de hand. Met de komst van de iPhone 5S later dit jaar en eventueel de komst van de iPhone 6 in 2014, worden de mogelijkheden helemaal oneindig.

Ben je op zoek naar meer informatie over de iPhone 5S, kijk dan bijvoorbeeld eens op deze website.