Het aanbod smartphonehoesjes is vandaag de dag enorm. Een keuze maken is dan ook niet gemakkelijk. De telefoons worden steeds waardevoller met al hun capaciteiten. Het zijn ware computers op zakformaat geworden. Het is dan ook zaak om deze goed te beschermen met een telefoonhoesje. Een hoesje van hoge kwaliteit en het liefst voor een mooie prijs. We nemen het aanbod hoesjes voor de iPhone 6 en 6s voor je onder de loep.

Boek hoesjes

Zoals de naam al zegt lijken de boek hoesjes op een boekje om de telefoon. Deze iPhone 6s hoesjes bieden niet zo veel bescherming, maar zijn wel voordelig van prijs. De telefoonhoesjes zijn er in zeer veel kleuren en combinaties. Bescherming wordt geboden tegen de belangrijkste zaken als krassen, stoten en vuil. Handige bijkomstigheid is dat je hier ook bankpasjes en briefgeld in kunt bewaren.

Flip hoesje voor iPhone 6s

Een volgende optie zijn de flip hoesjes. Deze zijn qua bescherming te vergelijken met eerdergenoemde boek hoesjes. Dus vooral tegen krassen en stootschade bied dit hoesje uitstekend weerstand. Het sluiten gaat hier met de hulp van een magneet en ook hier opbergruimte voor pasjes.

Achterkant hoesjes

Voor wie zijn iPhone 6 of 6s voornamelijk aan de achterkant wil beschermen zijn er de achterkant hoesjes op de markt. Deze sluiten nauw om de telefoon en zijn flexibel door het gebruik van TPU siliconen materiaal. Zo blijft de smartphone er mooi dun uitzien. Uiteraard zijn ook hier openingen voor de toegangspunten voor de iPhone in verwerkt. Deze hoesjes worden vaak in combinatie met een screenprotector aangeschaft. Kans op krassen wordt hiermee aanzienlijk verkleind.

Voordelig hoesje kopen

Ook zijn er voor smartphonehoesjes grote verschillen in de prijs. Het is maar net hoe zuinig je op de telefoon bent. Wie de iPhone verzekerd heeft hoeft zich niet zo druk te maken. Het kopen van een hoesje is dan vaak een kwestie van het opleuken van telefoon. Een grappig hoesje of eentje van een bekend merk om indruk te maken bijvoorbeeld. Prijzen verschillen van 10 tot wel 100 euro.