Als je van plan bent om de onlangs verschenen iPad Air in huis te halen op internet, is het uiteraard van groot belang om de beste prijs neer te leggen voor je splinternieuwe iPad Air. Het zou zonde zijn om te veel neer te leggen voor deze fraaie nieuwe tablet van Apple.
Indien je goed online speurt, kun je altijd spectaculaire koopjes vinden, mede door de grote concurrentie onder de verschillende online warenhuizen. Op dit moment kun je voor je nieuwe iPad Air het beste online kijken. Online is alles stukken overzichtelijker en vind je al snel de beste iPad aanbieding! Dit scheelt natuurlijk erg veel tijd. Bezoek maar eens een winkel op de donderdagavond na werktijd of in het weekend. Je zult vaak gestrest terugkomen door de drukte Het internet is voor dit soort aankopen ook nog eens stukken voordeliger.

Specificaties van de iPad Air

Sinds het moment van de officiële presentatie van de nieuwe iPad, is het apparaat al een tijdje verkrijgbaar op het internet en in alle bekendere winkels. Het nieuwe stukje techniek van Apple overtreft alle verwachtingen en is bij het grotere publiek ontzettend populair. De iPad Air is toch wel anders dan eerder verschenen iPads. In het bijzonder het design en het gewicht zijn anders dan voorgangers van de iPad. Vergelijkend met bijvoorbeeld de vierde generatie iPads, is de nieuwe iPad Air een stuk platter en makkelijker in de hand liggend.
De kleuren zwart en wit zijn de kleuren waarin de iPad Air leverbaar is. Karakteristieke kleuren die Apple in nagenoeg alle toestellen laat terugkeren. Als we kijken naar de kleur, zijn er geen verschillen in prijs zichtbaar. De Air is wel beschikbaar in verschillende prijsvarianten. De prijzen van de iPad Air lopen sterk uiteen. Zoek je een iPad Air met wat meer geheugen? Geen probleem, het toestel is leverbaar in diverse varianten als het gaat om opslagcapaciteit.

Daarnaast is er een Wi-Fi variant en een variant met Wi-Fi en 4G, waar een simkaart in geplaatst kan worden. Maak je veel gebruik van je iPad Air in de trein of als je onderweg bent Dan is een 4G tablet erg interessant. Hiermee kun je namelijk in heel Nederland op internet, ook zonder Wi-Fi.
In vergelijking met eerdere iPad modellen, zijn er geen verschillen als het gaat om het fototoestel of om bijvoorbeeld het display.

iPad Air kopen, waar moet ik op letten?

Wanneer je een iPad Air gaat bestellen moet je letten op een aantal cruciale zaken. Kijk allereerst altijd of er een spectaculaire aanbieding of stunt beschikbaar is bij één van de populairdere online warenhuizen. Dit bespaart je al snel behoorlijk in de portemonnee. Vraag jezelf ook af, of je genoeg hebt aan Wi-Fi op de iPad Air, of dat je ook 4G nodig hebt. Hoeveel opslagcapaciteit heb je nodig op je iPad Air? Ook een zeer belangrijke vraag om jezelf te stellen, aangezien dit ook direct in de portemonnee voelbaar is. Zoals we eerder hebben aangegeven is de iPad Air namelijk verkrijgbaar in diverse soorten, als het gaat om het geheugen. Er is een 16, 32, 64 en 128GB model verkrijgbaar.

Een opslagcapaciteit van 16GB of 32GB zal in de meeste gevallen ruim voldoende moeten zijn. Tenzij je enorm veel films en/of muziek op je iPad Air wil opslaan. Het kan niet anders dan dat de iPad Air je veel plezier gaat opleveren.