Misschien ken je het gevoel wel. Je hebt net een nieuwe iPhone, bent er erg blij mee maar toch baal je ervan dat het grootste deel van de mensen om je heen met precies dezelfde telefoon lopen. De iPhone die iedereen al heeft uniek maken, gelukkig is dat mogelijk! Op het internet zijn verschillende leuke accessoires te vinden om je te onderscheiden met jouw “standaard” iPhone. De makkelijkste manier om dit te doen is door middel van een uniek telefoonhoesje. Kies hiervoor niet een standaard plastic telefoonhoesje, maar wat dacht je van een houten iPhone case?

Als je het over unieke en onderscheidende producten hebt dat past een houten telefoonhoesje perfect in dit rijtje thuis. Deze houten hoesjes zijn pas sinds kort in Nederland te verkrijgen en nog niet bekend bij het grote publiek. De ideale manier dus om een trend te zetten met jouw hippe houten hoesje! Een webshop waar deze unieke hoesjes te verkrijgen zijn in Nederland is bijvoorbeeld WoodProtects. Naast houten telefoonhoesjes zijn er ook nog andere houten producten te krijgen.

De hoesjes zijn zo ontworpen dat ze perfect om jouw iPhone passen en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en houtsoorten. De standaard is een hoesjes gemaakt van bamboe, maar misschien is de donkere kleur van rozenhout meer iets voor jou? Daarnaast is er nog de keuze om te gaan voor een massief hoesje volledig gemaakt van hout, of voor de zakelijk uitstraling van een flipcase. Het leuke van deze webshop is dat er ook nog eens een donatie wordt gedaan per verkocht product. Koop jij een hoesje van hout? Dan worden er meerdere bomen voor terug geplant. Dit vormt natuurlijk de ideale win-win situatie. Jij hebt een uniek stevig hoesje om je telefoon te beschermen en daarnaast wordt er wat teruggedaan voor het milieu.