De iPhone is de populairste telefoon in Nederland. Dat is niet voor niks, naast het mooie design staan de telefoons van Apple namelijk ook bekend om de gebruiksvriendelijkheid. Het aanschaffen van een iPhone is echter niet goedkoop, dus wil je een goed overwogen keuze maken. Om je te helpen om de juiste deal te vinden, geeft een medewerker van TelefoonDiscounter.nl je enkele tips!

Welk model?

Welk model je moet nemen, hangt natuurlijk geheel af van je wensen en gebruik. Bedenk daarom goed wat je echt nodig hebt en wat je waarschijnlijk toch niet gaat gebruiken, een ouder model voldoet namelijk al snel aan alle wensen. Wanneer je eenmaal de keuze hebt gemaakt welk model je wilt aanschaffen, dien je de opslagruimte te kiezen. Je hebt hierin keuze uit 8GB, 16GB, 32GB, 64GB en 128GB. Wanneer je veel foto’s maakt, hoef je niet per sé een grote opslag capaciteit te hebben, je kan dergelijke bestanden namelijk ook wegzetten in iCloud. Download je veel apps? Dan is het wel aan te raden voor een hoge opslag capaciteit te gaan.

Abonnement of niet?

De meeste consumenten kiezen elke 2 jaar een nieuwe telefoon uit, bij het verlengen van het contract. Het voordeel van een iPhone is echter de duurzaamheid. Waar de meeste smartphones na 2 jaar hun beste tijd wel hebben gehad, gaat de iPhone beduidend langer mee. Dit betekent dat je niet per sé elke 2 jaar een nieuwe telefoon nodig hebt. Je kan er dan voor kiezen om je telefoon na 2 jaar te behouden en een sim only abonnement af te sluiten.

Refurbished

Wanneer je de prijzen van een nieuwe iPhone nog te hoog vindt, kan je ook een refurbished iPhone aanschaffen. Dit is een tweedehands iPhone die volledig is nagekeken en waar je zelfs garantie op krijgt.