Het spel Temple Run: brave is het nieuwste spel van Temple Run op dit moment. Om het spel te introduceren is Temple Run: Brave nu tot vrijdag 14 september gratis te downloaden voor de iPhone.

Met Temple Run: Brave hebben de makers zich op grafisch gebied weer overtroffen. Temple Run: Brave is namelijk grafisch weer een stuk beter gemaakt dat de vorige versies van Temple Run. Het spel Temple Run: Brave speelt zich af in de Schotse Hooglanden. Je loopt dus over bergen en bossen heen.

Een nieuwe optie bij Temple Run: Brave is dat je boog kunt schieten. Door vijanden te raken met de boog krijg je extra punten. Het raken van vijanden doe je door op het scherm te tikken. Daarnaast moet je natuurlijk obstakels ontwijken en springen over afgebrokkelde wegdelen.

[showmyads]
Wanneer je nu Temple Run: Brave download voor de iPhone ontvang je een bonus, namelijk gratis munten waarmee je spullen kunt kopen in de store. De besturing van Temple Run: Brave is hetzelfde als eerdere versies van het spel, alleen het boogschieten is qua besturing nieuw in Temple Run: Brave.

Downloaden: Temple Run: Brave (gratis)