Bij GoCustomized ben jij de designer en kun je voor tientallen toestellen, waaronder verschillende iPhones en iPads, gemakkelijk een telefoonhoesje maken. Een uniek iphone hoesje maken of een SmartCover ontwerpen doe je namelijk zelf met je eigen foto of afbeelding. Naast een stevige hardcase kun je ook kiezen voor een transparante, houten of zelfs glazen bescherming. Wat je ook kiest, met een eigen design heb je sowieso iets unieks bij de hand!

Heb je even geen leuke foto of laat je het ontwerpen liever aan de echte designers over? Neem dan eens een kijkje in de nieuwe Designer Collectie. Verschillende Nederlandse designers bieden hier namelijk hun ontwerpen aan op verschillende hoesjes voor de iPhone, iPad en Samsung Galaxy telefoons. Hoesjes uit de Designer Collectie worden speciaal op rondom bedrukte hoesjes gedrukt, maar ook hier kun je kiezen voor transparante en houten hoesjes. Met meer dan 500 verschillende hoesjes is de kans groot dat er ook een leuk ontwerp voor jou bij zit. Je geeft je telefoon met een design hoesje een geheel nieuw uiterlijk en steunt tevens de designer zelf!

Door je telefoon goed te beschermen voorkom je in veel gevallen uiteraard schade, maar wellicht ook dure reparatiekosten. Bovendien zorg je ervoor dat je telefoon er als nieuw uit blijft zien. Met keuze tussen zelf ontwerpen of een hoesje uit de Designer Collectie zijn er dus genoeg opties om van jouw telefoon iets persoonlijks te maken en je telefoon hierbij goed te beschermen tegen schade.