Kijk eenvoudig online je favoriete series en via Apple TV. Het werkt super eenvoudig, connect je tv met een simpele hdmi kabel met de Apple TV box en de interface start direct. Je kunt dan via je tv apps downloaden zoals Netflix, HBO en natuurlijk je eigen video’s uploaden vanuit de cloud. Het wordt tv kijken van de toekomst.

Veilig online video kijken
Apple hecht enorme waarde aan veiligheid van haar gebruikers, er komen daarom niet zomaar apps in haar app store. De controles zijn streng en als er ook maar iets niet lekker lijkt, of een virus bevat wordt het proactief verwijdert. Deze extra checks, maken Apple veel veiliger dan andere systemen zoals Android en Minix. Met Apple TV ben je verzekerd van veel kijkplezier met hoge kwaliteit van beeld en geluid.

Aansluiten op elke tv
Welke tv je ook hebt, je kunt Apple TV op elke tv aansluiten die je wilt, het hoeft dus niet per se een Apple product te zijn, dat maakt het makkelijk. Omdat de meeste consumenten in Nederland een tv hebben van de merken Philips, Samsung of Sony. Wel is het handig om de meest sterke connector te kiezen die en beeld en geluid via dezelfde kabel kan versturen.

Wat valt er te kijken?
Dat is aan jezelf, want jij bepaalt wanneer jij wat kijkt. Denk bijvoorbeeld aan de serie House of Cards of Game of Thrones. Maar ook films zoals Titanic of Independence day.

Ook geschikt voor de toekomst!
Apple TV is ook geschikt voor het connecten met virtual reality headsets zoals de Oculus Rift of wellicht een toekomstige apple vr bril.