Het komt nu steeds dichterbij, op 12 september is het zover: de Apple iPhone 5 zal door Apple worden aangekondigd. Tot deze tijd verschijnen steeds meer conceptvideo’s van de iPhone 5.

In het volgende filmpje is te zien dat de iPhone 5 alleen unlockbaar is met vingerafdrukken. Hierdoor kan slechts een persoon de telefoon van de unlockstand afhalen. Dit is natuurlijk een groot voordeel voor het geval de telefoon gestolen is. Verder zien we in het filmpje dat je tegen de telefoon kunt praten om commando’s door te voeren.  Op het eind van de video zien we ook dat je het beeldscherm van de iPhone 5 uit kunt schuiven wanneer je bijvoorbeeld een film gaat kijken. Over het uitschuiven van het scherm bij de iPhone 5 is nog niet het gerucht geweest,  het is dus onbekend wat hiervan waard is.
[showmyads]

We zien in het filmpje dat de iPhone 5 gebruik maakt van het haarscherpe retina-beeldscherm, dit is goed terug te zien bij het opstarten van een film.

Over twee dagen kunnen we de geruchten over de iPhone 5 controleren, aangezien op 12 september 2012 de iPhone 5 door Apple wordt aangekondigd.