Laptops zijn dé uitvinding van de eeuw. Het zijn dure apparaten die goed moeten worden beschermd, en waarvan je wilt dat ze er hip uitzien. Tegenwoordig zijn er eindeloos veel mogelijkheden om je Macbook op te leuken en tegelijkertijd te beschermen. Hier zijn enkele voorbeelden hoe je je laptop kan beschermen en er hip mee rondloopt. Tech66 heeft veel verschillende accessoires voor de Macbook.

Macbook beschermfolie
U beeldscherm beschermen tegen stof en krasjes? Dan is de anti glare screenprotor wat voor u. De screenprotector beschermd niet alleen u laptop tegen stof en krasjes maar ook tegen reflectie van zonlicht. U kunt dus ook zonder probleem buitenwerken als de zon schijnt. Bij de folie is ook een vezeldoekje bijgeleverd waardoor je beeldscherm goed kan schoonmaken voordat u screenprotector bevestigd. De screenprotector is beschikbaar voor de Macbook Air 13 inch.

Toetsenbord skin hoes
Irriteert u ook altijd aan stof en kruimels tussen u toetsen. Dan is deze skin hoes toetsenbord wat voor u. Het is een skin over u toetsen zodat u geen last meer heeft van krummels en of stof op u toetsenbord. De toetsenbord is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren, dus ook leuk om u Macbook op te vrolijken.

Case hoes hardshell cover
U laptop beschermen en een hip uiterlijk? Met deze Case hoes hardshell cover smartshell beschermt u Macbook tegen krassen, vuil en stof. Zo blijf u Macbook als nieuw, de hoes is heel makkelijk om de laptop te bevestigen. De hoes bestaat uit twee delen: een voor achter- en onderkant. Aan de onderkant zitten rubberen voetjes zodat u Macbook stabiel blijft staan.

Design laptoptas
Onderweg werken of u laptop mee nemen naar kantoor, dan is het wel zo prettig om u laptop veilig te vervoeren in de Pofoko laptoptas. Deze laptoptas heeft niet alleen een mooi design maar is ook heel comfortabel mee te nemen. Ideaal als u veel op pad bent. De tas bevat uit 4 vakken waar u ook nog uw spullen in kunt opbergen zoals papieren of opladers. De tas is geschikt voor de Macbook met 13 inch scherm.