Een ongelukje kan gebeuren. Meerdere ongelukjes op een dag gebeuren ook nog wel eens. Je ziet het de laatste tijd maar al te vaak: een vriend of een vriendin met een kapotte telefoon in hun broekzak. Vaak zit er een grote scheur of barst in. “Hoe is dat gekomen?” vraag je, maar je weet eigenlijk het antwoord al. Een klein ongelukje, een momentje dat je niet oplet, en opeens ligt je gloednieuwe iPhone op de straat. Hoewel het een ontzettend mooi stukje apparatuur is, zijn telefoons niet echt goed bestand tegen harde vallen, zeker niet op steen.

iPhone-reparatie
Maar wat je voortaan kan zeggen op feestjes en partijen is: “Heb je er al eens over nagedacht om je iPhone te laten repareren?” Je hebt voortaan veel bedrijven die zich specialiseren in iPhone-reparatie, en hoewel het misschien minder voorkomt, bieden ze dezelfde diensten ook voor je MacBook en je iPad. Zulke apparaten kunnen ook wel eens vallen, toch? Voor een honderd euro is je iPhone weer zo goed als nieuw, alsof er nooit iets gebeurd is. Het geeft je weer de mogelijkheid om even met je iPhone te pronken, wanneer je bij zo’n feestje of partij bent.

Online
Deze diensten zijn vaak online te vinden, maar je kan ze ook gewoon bellen. Dan kun je een telefonische afspraak maken, waarna je iPhone wordt opgehaald. Of je kan hem natuurlijk ook gewoon sturen per post, alleen kan de reparatie dan wat langer duren. Binnen een paar weken heb je je telefoon meestal al terug: zo goed als nieuw. Dat scheelt voor je portemonnee: een iPhone is toch een vrij duur apparaat.

De beste oplossing
Reparatie is ook bovenal de duurzame oplossing. Elke keer een nieuw apparaat laten maken terwijl de vorige nog helemaal goed is, is zeer slecht voor het milieu. Kies er dus vooral ook voor om je telefoon te laten repareren, want als je hem weggegooid is het te laat. Wees dus vooral ook bewust van het milieu en laat je iPhone repareren.

Verschillende vestigingen

Deze bedrijven hebben vaak verschillende vestigingen, verspreid over heel Nederland. Dus als je het niet helemaal vertrouwd om je kapotte iPhone met de post mee te sturen, kan je ‘m ook best even persoonlijk langsbrengen. Daar kan het deskundige personeel je verder helpen met jou probleem. Vaak kunnen ze het probleem al binnen een uur oplossen.

Zakelijke telefoon
Gaat het misschien om een zakelijke telefoon die je per ongeluk hebt laten vallen? Dan kunnen deze bedrijven je zeker helpen. Dit soort telefoons zijn vaak verzekerd via een algemene polis. Maar waarschijnlijk waardeert je bedrijf het ook wel wanneer je het probleem zelf op lost. Maak dus vrijblijvend een afspraak voor iPhone-reparatie bij een van deze bedrijven en zorg ervoor dat je snel weer kan genieten van je iPhone.