Gebruik jij jouw iPhone of iPad intensief terwijl je op pad bent? Als je met de auto onderweg bent en je hebt een sigarettenaansteker dan kan je jouw tablet of telefoon natuurlijk gewoon opladen via de accu van je auto, maar als je echter hier geen toegang tot hebt is een Powerbank de ideale oplossing.

Wat is een Powerbank?

Een Powerbank is een mobiele mini accu die je via het net dient op te laden. Eenmaal opgeladen heb je afhankelijk van de capaciteit van de accu voldoende stroom om jouw device tot wel 5 keer op te laden. Met een goede Powerbank heb je dus voor een langdurige tijd meer dan genoeg capaciteit en hoef je je geen zorgen meer te maken om een lege accu.

Verschillende soorten Powerbanks

Er zijn veel verschillende soorten Powerbanks op de markt verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Je kunt al een Powerbank kopen vanaf €7,50 echter zijn deze goedkopere Powerbanks vaak van een lagere kwaliteit en bevatten ze weinig capaciteit.

Wil je het goed aanpakken en een Powerbank kopen met veel capaciteit en een lange levensduur? Dan kom je al snel uit bij de Powerbanks van het merk Xoro. Deze Powerbanks zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn beschikbaar tot een accu capaciteit van maar liefst 15.000 mAh. Dit is voldoende om jouw iPhone 6 tot wel 5 keer op te laden! De Xoro MPB1500 Powerbank bevat daarnaast 2 USB-uitgangen, is voorzien van een 9 V- en 12 V-uitgang en heeft een beveiliging tegen overbelasting en oververhitting. Deze Powerbank is beschikbaar voor €69,99 en kunnen we thuisbrengen in de categorie “Super Powerbanks”.

Wil jij liever een goedkopere Powerbank kopen die niet aan zulke hoge eigen hoeft te voldoen? Bekijk dan het aanbod Powerbanks bij Conrad.nl en profiteer van gratis verzending boven de €25, gratis retourneren en 30 dagen bedenktijd.