Op dit moment is de iTV van Apple in productie. De iTV zal onderdeel uit moet maken van de wel bekend iPad, iPhone, iPod Touch en iPod Nano. Echter heeft Apple op dit moment andere prioriteiten waardoor de iTV mogelijk pas in 2013 gelanceerd kan worden.

Apple geeft op dit moment de voorkeur aan de nieuwe Apple producten die volgens geruchten op 12 september 2012 aangekondigd worden door Apple.  De iTV zal volgens analisten voor ongveeer 1.250 dollar worden verkocht. Wanneer de iTV officieel op de markt gaat durft Apple zelf nog geen uitspraken over te doen. Doordat de iPhone 5 en de iPad mini eerder op de planning staan van Apple komt de iTV pas later.

Apple geeft aan dat de producatie van de iTV ook langer duurt dan verwacht, dit komt aangezien leverancier Sharp te kampen heeft met grote financiële problemen. Sharp is verantwoordelijk voor de schermen die op de iTV komen. Het is mogelijk dat het bedrijf Sharp failliet gaat, in dat geval zal Apple op zoek moeten gaan naar een andere leverancier voor de schermen van de iTV.

[showmyads]

Hierdoor zal de iTV mogelijk pas eind 2013 in de winkels te vinden zijn.