5 manieren om jouw telefoon zomerproof te maken

Het is al april en voor je het weet is het zomer. Het is al steeds vaker mooi weer en mensen springen steeds vaker op de fiets. Ook hoor je overal dat mensen extra naar de sportschool gaan voor een ‘platte buik’. Maar voordat de zomer echt begint moet je natuurlijk goed voorbereid zijn! Waar kun je nou beter mee beginnen dan je telefoon? Aangezien mensen tegenwoordig niet meer van hun telefoon te scheiden zijn, zijn hier een paar tips zodat jij in ieder geval goed voorbereid bent.

  1. Autolader : Heb je nog geen autolader? Dan zou ik er maar snel één halen. Ze zijn super handig, kosten niet veel geld en ook nemen ze weinig ruimte in beslag. Als je een auto hebt met een USB-ingang is het niet nodig. Dan kun je natuurlijk gewoon je snoertje in de auto laten liggen. Maar ook hiervoor is het handig als je een extra draadje in huis hebt. Je wilt natuurlijk niet de kans lopen dat je ergens heen gaat en je mobiel is leeg.
  2. Hoesje : Om je telefoon nog wat meer zomerproof te maken is het ook handig om je telefoon waterproof te maken. Niet alle telefoons zijn dit namelijk, sterker nog, bijna geen enkele telefoon is waterproof van zichzelf. Hier hebben ze een perfecte oplossing voor bedacht: waterdichte hoesjes. Deze zijn bijna overal verkrijgbaar dus dit kan niet missen! Als je zo’n hoesje hebt heb je hem niet alleen beschermd voor water maar ook voor zand. Dat is dus twee vliegen in één klap!
  3. Powerbank : Stel je voor, je zit op het strand lekker te genieten van de zon met je muziek aan. Maar ineens is je mobiel bijna leeg en je was nog wel van plan zo nog even foto’s te maken van het strand en het mooie weer. Op dit soort momenten is het natuurlijk altijd handig als je een powerbank bij je hebt (en opgeladen). Hierdoor loop je nooit de kans in dit soort situaties terecht te komen en blijf je altijd bereikbaar.
  4. Muziek : Zorg voordat je weggaat dat je genoeg muziek op je telefoon hebt staan, zo kun je tijdens je dagje heerlijk genieten van de allernieuwste pop hits. Heb je een spotify premium account? Vergeet dan ook niet de muziek te downloaden. Je wilt natuurlijk niet al je 3/4G op maken aan muziek.
  5. Achtergrond : Al deze dingen zijn wel leuk en aardig, maar wat is je telefoon nou zonder een goede achtergrond? In de zomer kun je natuurlijk niet aan komen zetten met een saaie achtergrond. Daarom is het extra leuk als je een leuke zomerse achtergrond hebt. Dit hoeven natuurlijk niet alleen bloemetjes en zonnetjes te zijn. Er zijn nog zat andere leuke achtergronden te vinden! Als je wilt gaan voor een vrolijke en gezonde zomervibe zijn de achtergronden met ananasjes, meloentjes, aardbeitjes e.d. erg geschikt! Maar je kan natuurlijk ook gaan voor een leuke afbeelding van het strand met de zee.

Met deze vijf tips moet je helemaal klaar zijn voor de zomer en ben jij niet meer weg te slaan met je telefoon. Kun je niet alle tips vinden? Kijk dan eens op www.hoesjescases.nl. Nu kan ook jij heerlijk genieten van het lekkere weer.