Is je felbegeerde iPhone kapot, heb je last van dode pixels of werkt je Homeknop bijvoorbeeld niet meer? Er zijn talloze iphone reparatie bedrijven die je iPhone weer levend kunnen maken, maar vaak is een particulier bedrijf de beste optie. Als je nog garantie hebt op je toestel, dan ga je best langs bij een erkende Apple Store of winkel. Let op! De garantie geldt niet bij valschade en waterschade.

Als je iPhone jammer genoeg buiten garantie is, moet je de hoop nog niet helemaal opgeven. Er zijn een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in het herstellen van smartphones die voor een voordelig prijsje je iPhone kunnen repareren. Als je langs gaat bij een erkende Apple reparateur zal het prijskaartje niet meevallen, maar onafhankelijke reparateurs maken gebruik van democratische prijzen.

Het gaat simpel in z’n werk: Je stuurt je iPhone op naar het reparatiebedrijf, die onderzoeken het toestel en vervangen het kapotte onderdeel. Na enkele dagen heb je je iPhone al terug in je bezit. Als je zelf je iPhone brengt en het blijkt een klein probleempje te zijn, kan je zelfs wachten terwijl het toestel gerepareerd wordt.

Belangrijk is wel dat je goede afspraken maakt met de reparateur. Je kan bijvoorbeeld specifiek vragen naar gebruikelijke vervangstukken of een origineel exemplaar. Het is vanzelfsprekend dat bepaalde vervangstukken qua kwaliteit niet helemaal gelijk zijn aan het origineel (kijkhoeken bij een vervangend display bijvoorbeeld), maar originele vervangstukken zijn natuurlijk wel een pak duurder.

Kortom, als je iPhone kapot is en je hebt geen garantie meer, dan ga je best even langs bij een reparatiebedrijf. Die kunnen voor een democratische prijs een passende herstelling aanbieden.