Het is vrijwel zeker dat er binnenkort weer een nieuwe iPhone op de markt komt. Deze iPhone gaat de iPhone 5 heten. De website    Tinhte.vm beweert dat de iPhone 5 ook meteen met nieuwe oortjes komt. In het filmpje dat op deze website gepubliceerd werd zagen we de nieuwe oortjes van Apple.

De vorm van de oortjes is geheel nieuw bij de Apple producten. We zijn namelijk de standaard vorm van de oortjes gewent. De nieuwe oortjes voor de iPhone 5 zullen een ander formaat hebben waardoor de oortjes beter in de oren blijft zitten. De kop van de oortjes zijn daardoor wel wat groter, de vraag is dus aanwezig of de oortjes dan nog wel praktisch zijn. Volgens Tinhte heeft de kop van de oortjes de vorm van een “paardenhoofd”. Door het hebben van een verbeterde vorm doen de oortjes van Apple een stuk minder pijn wanneer je deze voor een lange tijd gebruikt. Met deze nieuwtje Apple oortjes die bij de iPhone 5 geleverd zullen worden gaat het dragen van oortjes voor een langere tijd dus minder pijnlijk worden dan voorheen.

[showmyads]
De website Tinhte heeft aan de hand van de tekst die op het kabeltje van de iPhone 5 oortjes te vinden waren de conclusie getrokken dat de oortjes ontwikkeld zijn door Apple en op de markt gaan bij de verkoop van de iPhone 5. Op het kabeltje van oortjes staat namelijk “Designed by Apple in California, Assembled in Vietnam”.

Of de nieuwe oortjes alleen gebruikt kunnen worden bij de iPhone 5 is nog onbekend. De verwachting is dat de nieuwe oortjes op alle apparaten van Apple gebruikt kunnen worden.

De nieuwe iPhone 5 zal naar verwachting op 12 september 2012 worden geïntroduceerd. De vraag is dus of er bij de iPhone 5 gratis nieuwe oortjes zitten of dat deze oortjes optioneel zijn bij de aanschaf van de nieuwe iPhone 5.