Een iPad is tegenwoordig niet meer weg te denken. Voor in het bedrijfsleven, thuis of op vakantie heel handig in gebruik. Voor de iPad heb je ook heel veel accessoires om je tablet beleving te vergroten. Met deze volgende accessoires maakt gebruik van de iPad nog prettiger en plezieriger.

Beter beeld in zonlicht
Niets is vervelender dan dat je op je iPad bezig bent en de zon op scherm schijnt. Met deze Screenprotector voor de iPad Mini heeft u daar veel minder last van. De screenprotector beschermd niet alleen uw iPad tegen stof en vuil, maar zorgt ervoor dat wu beeldscherm nog duidelijk leesbaar is in zonlicht.

Waterdichte iPad hoes
Vloeistof op uw iPad laten vallen is nooit handig, of wilt u zwemmen met u iPad dat kan met de Waterdichte hoes. De waterdichte hoes heeft aan de achterzijde een venster voor u camera. Nu kunt u op vakantie of gewoon tijdens het zwemmen ook foto’s en video’s maken onderwater. U kunt de iPad hoes bevestigen aan u lichaam met een lus. Gaat u snorkelen dan kan uw tablet ook mee nemen, als u niet verder onderwater gaat als 10 meter. Voor thuis kunt u de hoes ook prima gebruiken, zo is uw iPad beschermd tegen eventueel omgegooide drinken.

Versterker op zak
Geen zin om een versterker mee te slepen of heeft u er geen? Dan is deze IRig interface heel handig. U heeft de mogelijkheid om met de IRig een microfoon, pedalboard, tuner, amphead en cabinet te gebruiken. Het is heel gemakkelijk om de IRig te koppelen aan uw iPad en gitaar. U sluit de kabel aan en u kunt gaan jammen. De IRig is niet alleen voor gitaar maar ook voor bass te gebruiken.
iPad houder voor in auto

Nooit meer gezeur wie de iPad mag vasthouden met de tablet houder voor in de auto. De houder is te bevestigen op de hoofdsteun van de passagiersstoel of chauffeursstoel. Zo kunnen u kinderen of uzelf rustig een film kijken zonder de iPad te hoeven vast houden. Nu geen gedoe meer wie de iPad mag vasthouden. De houder is aan te passen aan verschillende kijkhoeken en is zowel horizontaal als verticaal bruikbaar. U kunt de houder dus aanpassen hoe u het meest comfortabel vind kijken.

Gratis ipad aanbiedingen
De iPad accessoires komen ook ontzettend goed van pas bij een gratis iPad. Er zijn ontzettend veel leuke en vooral handige aanbiedingen te vinden in combinatie met een gratis iPad of andere tablet. Op www.gratisipad.nl vind je een overzicht van de aller leukste aanbiedingen!