Het kon natuurlijk nooit lang duren totdat de Apple producten EarPods en Lightning-kabels ook in landen zoals China verkrijgbaar zijn voor een veel lagere prijs dan de prijs in de Apple winkel.

De Chinese webshop TaoBao, ook wel bekend als een tweede eBay, presenteert vandaag de namaak EarPods voor een prijs van 85 yuan (Chinese munteenheid), dit is in euro’s ongeveer €10,-. Wel is duidelijk te zien dat de kwaliteit van de namaak EarPods die TaoBao aanbiedt van zeer slechte kwaliteit zijn en dat je alsnog beter kunt kiezen voor de originele EarPods van het merk Apple.

[ads]
Naast de namaak EarPods heeft deze webshop vandaag ook een Lightning-kabel gepresenteert in hun webshop, ook dit betreft een namaak model en kost omgerekend in euro’s ongeveer €4,20. Deze kabel is 100cm lang en is compatibel met de iPhone 5, iPod Touch 5G en de iPod Nano 7G. Natuurlijk is het ook in dit geval verstandig om deze kabel gewoon in de Apple winkel te kopen, deze kabel krijg je trouwens ook gratis bij de aanschaf van een van de eerder genoemde Apple devices