De spelersĀ  van het spel Theme Park van EA werden vandaag onaangenaam verrast. De server van Theme Park, die in het beheer is van EA, is namelijk vandaag gecrasht. Voor de spelers van het spel Theme Park heeft dit redelijk grote gevolgen, ze zijn namelijk hun gehele park kwijt op het spel Theme Park.

Theme Park is een spel dat gratis te download is in de App Store, echter bevat de applicatie veel onderdelen die je wel aan moet kopen. Met deze onderdelen kun je namelijk het park nog verder uitbreiden. Een groot deel van de spelers van Theme Park hebben spullen aangekocht in het spel, waardoor deze naast de verloren tijd nu ook geld kwijt zijn geraakt.

[ads]

Bij de crash van de servers van Electronic Arts zijn de parken van een groot gedeelte van de spelers als sneeuw voor de zon verdwenen. Hierdoor zijn ook de aankopen die de spelers van het spel in het spel hebben gedaan volledig verdwenen.

Of de spelers van Theme Park een schadevergoeding krijgen is nog niet bekend. Ook is nog niet bekend gemaakt of Electronic Arts een back-up van het spel heeft gemaakt waardoor de spelers hun park weer terug kunnen krijgen.