De medewerkers van de website iMore hebben vandaag een duidelijke foto van de witte iPhone 5 geplaatst. In de foto is te zien dat de achterkant van de iPhone 5 bestaat uit twee kleuren.

Dit zou de eerdere geruchten omtrent het uiterlijk van de iPhone 5 bevestigen. Natuurlijk zit er bij de iPhone 5 ook een camera op de achterkant samen met de informatie over het product en het logo van Apple. Aan de afmeting op de foto te zien zal de iPhone 5 niet veel groter zijn dan de vorige versies van de iPhone serie.

Andere verandering bij de iPhone 5 in tegenstelling tot de iPod 4 is dat de iPhone 5 een 4” retina scherm krijgt, een kleinere dock connector bevat en LTE-ondersteuning heeft. Samsung heeft al aangegeven direct een rechtszaak te starten tegen Apple wanneer de iPhone 5 beschikt over LTE-ondersteuning, aangezien Samsung hier het patent voor in handen heeft.

[showmyads]

Hoe de iPhone 5 er nu echt uit gaan zien horen we morgen om 19:00. Op 12 september 2012 om 19:00 zal de iPhone 5 samen met andere nieuwe Apple producten worden aangekondigd.