Draw Something 1 was een hele tijd geleden een van de populairste apps voor de tablet en smartphone. Het spel werd vooral zo bekend, omdat je het samen met vrienden en kennissen kon spelen maar ook gewoon anoniem via het internet. Steeds vaker worden creatieve spellen waarbij mensen online tegen elkaar kunnen spelen bekender.

De opzet van Draw Something is vrij simpel, je krijgt een woord en het doel is vervolgens om dit woord zo goed mogelijk te tekenen. Nadat jij het woord getekend is de medespeler aan de beurt, deze moet het woord dat jij hebt getekend raden. In het begin was dit een van de populairste apps op dat moment, echter bleek al snel dat er redelijk wat fouten in de app zaten waardoor de populariteit snel afnam.

Vandaag heeft Dan Porter, CEO van ontwikkelaar OMGPOP via zijn Twitterpagina laten weten druk aan de slag te zijn met een verbeterde versie van Draw Something die op de markt komt onder de naam Draw Something 2.  Enkele mensen zoals Ryan Seacrest bezitten zelfs al een beta versie van de vernieuwde applicatie. Het is nog niet duidelijk wanneer de app officieel op de markt komt, natuurlijk berichten wij jou hierover!