Doordat Apple een nieuw evenement heeft aangekondigd op 23 oktober loopt de geruchtenmachine weer over. Wanneer 23 oktober dichterbij komt zullen het aantal geruchten omtrent de producten die gereleast zullen worden door Apple ook toenemen.

Volgens de huidige geruchten zal Apple op 23 oktober de iPad Mini, de Mac Mini en de iMac aankondigen. Vanmiddag werd bekend gemaakt dat de iMac maximaal 32 GB werkgeheugen heeft en dat de Mac Mini maximaal 16 GB geheugen heeft. Hierdoor blijft het geheugen van de twee apparaten wel wat achter op de concurrenten, maar op veel andere vlakken zullen deze twee devices de concurrent weer overtreffen.

[ads]
De twee nieuwe modellen van Apple zullen waarschijnlijk dezelfde prijs krijgen als de huidige modellen. De iMac 21.5 inch zal daardoor verkrijgbaar zijn vanaf €1169 en de Mac Mini zal verkrijgbaar zijn voor een prijs van €609. Daarnaast zal er ook een 27 inch iMac computer komen, deze zal verkrijgbaar zijn vanaf €1.677. Doordat de iMac zo’n lage prijs heeft, krijgt de iMac volgens geruchte waarschijnlijk geen Retina-Display. Wanneer het een retina display zou hebben zou de prijs voor de iMac namelijk een stuk hoger zijn.

Wil jij jouw iMac laten repareren? Klik dan hier!