Vandaag is bekend geworden wat de mogelijke prijs van de iPhone 5 zou worden. De iPhone 5 zal volgens geruchten op 12 september 2012 door Apple worden aangekondigd, aangezien veel mensen een uitnodiging hebben gekregen van Apple met daarin de tekst “it’s almost here” met als datum een evenement op 12 september.

Wij verwachten dat de iPhone 5 samen met de iPad mini, the new ipod touch en the new ipod nano op deze datum door Apple worden aangekondigd. Er zijn al veel geruchten over de prijs van de iPhone 5. Wij kunnen de prijs al met zekerheid vertellen.

Bij de iPhone 5 komen 3 versies: 16 GB iPhone 5, 32GB iPhone 5 en de 64GB iPhone 5. We zijn van de Apple producten wel gewend dat er altijd verschil zit in geheugen. De prijzen van de verschillende iPhone 5’s zijn de volgende:

[showmyads]

  • 16GB iPhone 5: €599,-
  • 32GB iPhone 5: €699,-
  • 64GB iPhone 5: €799,-

De nieuwe iPhone telefoons van Apple hebben meestal deze prijzen, natuurlijk zullen ook deze iPhone’s snel wat minder gaan kosten. Over 6 dagen hebben we zekerheid over de iPhone 5 en ook meteen antwoord op of de vraag of het wel iPhone 5 gaat heten en niet “the new iPhone”.