Naast de geruchten dat er op 12 september 2012 de iPhone 5 en de iPad mini aangekondigd wordt door Apple gaan er ook geruchten dat Apple op 12 september 2012 een nieuwe iPod Nano aan gaat kondigen.

Deze iPod Nano gaat hoogstwaarschijnlijk de naam ‘The New iPod Nano’ krijgen. Volgens de geruchten wordt The New iPod Nano uitgerust met een Wi-Fi optie. Door het gebruik van Wi-Fi op de iPod Nano kun je gebruik maken van iTunes Match. De iPod Nano zal op een nieuwe aangepaste versie van iOS 6 gaan draaien.

Met de iOS 6 kun je muziek vanuit de iCloud streamen naar de iPod. Hiervoor heeft The New iPod Nano wel een Wi-Fi verbinding nodig. Doordat je kunt streamen in plaats van het slechts opslaan van muziek op de iPod Nano zul je veel meer plek vrij houden op de iPod Nano.

[showmyads]

Andere geruchten zijn dat The New iPod Nano gebruik maakt van Bluetooth 4.0 en een speciale MagSafe dock connector heeft. Wat er van deze geruchten waar is zullen we volgens andere geruchten 12 september horen. Apple heeft tot nu toe nog geen bevestiging gegeven over de komst van de nieuwe Apple producten.