Veel Apple-liefhebbers kijken er reikhalzend naar uit: de lancering van de iPhone 7. Kun je niet wachten tot de release? Dan hebben we goed nieuws want in deze blog zetten we de verwachte verbeteringen alvast op een rijtje. We moeten er wel bijzeggen dat alles gebaseerd is op geruchten, want zoals Apple betaamd lekt er voor de lancering weinig tot niks uit.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt de iPhone 7 de opvolger van de iPhone 6S, die weer de opvolger is van de iPhone 6. In de toestellen die Apple achtereenvolgens lanceert is een opgaande lijn te zien als het gaat om specificaties: elk nieuw toestel verbetert zijn voorganger. Als we de geruchten mogen geloven krijgt de iPhone 7 ook weer een hoop verbeteringen mee ten opzichte van de iPhone 6S. Je kunt bij de iPhone 7, net als bij zijn voorganger, kiezen voor twee formaten: een 4,7 en 5,5 inch scherm. De smartphone gaat waarschijnlijk draaien op een M10-coreprocessor en een snellere grafische chip dan zijn grote broer. Verbetering van de camera is bij veel nieuwe modellen een van de innovaties. Dat is bij de iPhone 7 niet anders. Zowel de camera aan de achterkant als de camera aan de voorkant worden verbeterd. De nieuwe iPhone wordt net als voorgangers lichter en dunner. Als de nieuwe iPhone echt dunner wordt dan de iPhone 6S wordt die waarschijnlijk de dunste en lichtste smartphone op de markt.

Naast de technische specificaties is het mooie design ook een onderdeel waar de producten van Apple in uitblinken. Qua vormgeving zal de iPhone 7 niet veel afwijken van zijn voorganger. De kleuren waarin het model beschikbaar komt zijn dezelfde als die van de iPhone 6S: spacegrijs, zilver, goud en rosegoud. Niet onbelangrijk is natuurlijk de prijs. Die komt naar verwachting rond € 749 te liggen. Er hangt dus een behoorlijk prijskaartje aan maar daar krijg je ook wat voor. De prijs is ook afhankelijk van welke uitvoering je kiest. Waarschijnlijk kun je kiezen uit 16GB, 64GB en 128GB. De lancering van de iPhone 7 in Nederland wordt in september of oktober verwacht. Maar juich niet te vroeg want net als bij de lancering van voorgaande modellen worden er weer grote tekorten verwacht. Wil je er zeker van zijn dat je je als een van de eersten in Nederland eigenaar van een iPhone 7 kunt noemen? Dan kun je het beste alvast een bestelling plaatsen via de website van Apple. Natuurlijk kun je het ook op de ouderwetse manier doen en met een slaapzakje voor de Apple store gaan liggen.

Een spiksplinternieuwe smartphone verdient natuurlijk goede bescherming tegen vallen en stoten. Daarvoor kun je terecht op www.hoesjescases.nl. Zij hebben hoesjes voor de nieuwste smartphones en vóór 17.00 besteld is dezelfde werkdag verzonden.