Aangezien de aankondiging van de iPad Mini op 23 oktober 2012 al een feit lijkt spelen verschillende bedrijven hier commercieel slim op in. In verschillende Chinese webshops zijn bijvoorbeeld al beschermhoesjes voor de iPad Mini te vinden.

Ook bij de release van de iPhone 5 waren de accessoires al snel in de webshops te vinden. Zo snel, dat zelfs de komst van het apparaat nog steeds niet 100% zeker is. Nu met de komst van de iPad Mini in het vooruitzicht lijkt de situatie zich te herhalen zoals deze ook bij de iPhone 5 het geval was. Het risico dat de producenten van de iPad Mini accessoires lopen is dat de iPad Mini niet op 23 oktober 2012 aangekondigd zou worden door Apple, in dat geval zullen de iPad Mini accessoires onbruikbaar worden.

[ads]
De cases die in de webshop van Everybuying te vinden zijn hebben rekening gehouden met de Lightning-connector die de iPad Mini zal hebben, speakers, een microfoon en natuurlijk de volumeknoppen. Daarnaast is er ruimte gemaakt voor de camera die ook bij de iPad Mini aanwezig zou zijn. De iPad Mini cases zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart, geel, roze en paars en hebben in totaal een dikte van 1.1 cm.

Morgen (23 oktober 2012) zullen we te horen krijgen wanneer de iPad mini in de winkels te vinden is. Het evenement van Apple zal in het California theatre in San Jose worden gehouden om 19:00.