Een aantal dagen geleden is er ook een video verschenen van de nieuwe iPhone 5. Dit is natuurlijk wel een concept gebasseerd op alle geruchten die de ronde gaan over de iPhone 5.

Via het concept dat in deze video neergezet wordt kun je goed zien welke specificaties de iPhone 5 heeft en waardoor het zich onderscheid van de andere iPhone 5 telefoons.

[showmyads]

We zien ook dat de iPhone 5 wellicht bestuurbaar is door te praten tegen de telefoon. Eerder dacht men dat dit al bij de iPhone 4 geintergreerd werd, zou het dit keer wel komen?

Voor nu lijkt het erop dat de iPhone 5 op het door Apple georganiseerd evenement op 12 september 2012 aangekondigd wordt en dat de iPhone 5 enkele weken daarna al verkocht kan worden in Nederland, België en Frankrijk. We zijn redelijk zeker dat de iPhone 5 op 12 september 2012 door Apple aangekondigd gaat worden, aangezien er op de uitnodiging van Apple een 12 en een 5 stond. Deze 5 kan alleen maar duiden op de komst van een iPhone 5. Of er tegelijkertijd met de iPhone 5 ook andere Apple producten aangekondigd gaan worden is onbekend.

Nog een week en dan weten we het!