Beschik jij net over een mooie smartphone van Apple? Dan is het tijd om een nieuwe telefoon abonnement af te sluiten. Veel consumenten vervangen om de twee jaar hun smartphone. Een iPhone is echter duurzaam en hoeft niet snel vervangen te worden. Kies daarom voor een sim only abonnement.

Bekijk onze handige checklist om een passende telefoon abonnement af te sluiten.

  • Wat is je budget?
    Begin met het bepalen van je budget. Hoeveel wil je uitgeven aan je telefoon abonnement? Op deze manier kun je op zoek gaan naar sim only abonnementen die binnen je budget liggen. Het is nu mogelijk om gebruik te maken van de beste sim only aanbiedingen. Zo kun je goedkoop profiteren van een geweldige sim only abonnement.
  • Wat zijn mijn wensen?
    Het is goed om te bepalen wat je precies verwacht van een telefoon abonnement. Hoeveel belminuten wil je graag hebben? Daarnaast is het ook goed om na te denken over hoeveel sms’jes je ongeveer nodig hebt per maand en wat je wensen zijn met betrekking tot de grootte van een internetbundel.
  • Bekijk je verbruik
    Bekijk je verbruik van de afgelopen jaren om te bepalen of je nog extra’s in je abonnement moet hebben. Dacht je afgelopen jaren bijvoorbeeld aan 300 belminuten genoeg te hebben, maar ging jij steeds over je bundel heen? Dan is het misschien verstandig om een abonnement te nemen waarmee je onbeperkt kunt bellen.

Vergelijk diverse providers

Nu jij je wensen in kaart hebt gebracht is het verstandig om diverse providers te vergelijken met elkaar. Hier heb je diverse websites voor. Je kunt filteren op de minimale grootte van je internetbundel, het aantal belminuten, het aantal sms’jes en de maximale abonnementsprijs. Zo kom je altijd tot een geschikte telefoon abonnement die helemaal past bij je persoonlijke situatie. Welke provider kan je de beste aanbieding doen?