Iedereen die tegenwoordig voor sim only kiest is verstandig bezig. Het bespaart namelijk veel geld terwijl je dezelfde mogelijkheden hebt als bij een traditioneel abonnement. Een ander groot voordeel is dat je iedere maand kunt opzeggen en dus nooit vastzit aan langdurige contracten. Het is dus zeker de moeite waard om over te stappen of te kiezen voor sim only. Wanneer je dat hebt gedaan kom je waarschijnlijk voor een volgend probleem te staan en dat is de keuze voor de provider. Waar sluit je een sim only abonnement af? We zetten enkele providers op een rij.

Simyo

Als er een aanbieder bestaat die speciaal bedoel is voor sim only dan is het Simyo wel. Al jaren behoort Simyo tot de top van sim only. Ze zijn zelfs al een paar keer gekroond tot beste provider van Nederland. Dat zegt dus wel iets over hun service en mogelijkheden. Ze moeten namelijk in dezelfde vijver vissen als veel andere providers en als je dan als beste uit de bus komt, dan kan je gerust spreken van een knappe prestatie. Simyo is ook niet alleen in Nederland actief maar richt zich ook op het buitenland. Het is namelijk een vertakking van KPN en die is internationaal flink aan de weg aan het timmeren om ook de grootste provider te worden. Je kunt dus altijd blind gaan voor een sim only abonnement van Simyo, want dit is hoe dan ook een uitstekende provider.

YouFone

Een goede concurrent van Simyo is YouFone. Deze is ook speciaal in het leven geroepen voor sim only gebruikers. Net als Simyo gebruikt YouFone het netwerk van KPN. Het zijn naast concurrenten dus ook partners. Qua prijzen en aanbiedingen verschillen deze twee providers niet veel van elkaar. Het voordeel van Simyo is dat ze wat meer naamsbekendheid hebben en daardoor veel gebruikers over de streep kunnen trekken om een sim only abonnement af te sluiten in plaats van bij YouFone. Echter is de keuze voor YouFone ook geen verkeerde, want de recensies zijn goed en je kunt je eigen bundel samenstellen. Wat wil je nog meer?

Zo zijn er nog een aantal geschikte sim only providers waar je de keuze op kan laten vallen. Succes met het uitzoeken van een nieuw abonnement!