Op de website van Webwereld is te lezen dat Apple deze claim donderdag heeft gedaan bij de rechtbank.

Eerder werd er door Apple al een verbod opgelegd voor de Galaxy S en de Galaxy S II, nu lijken ook de Galaxy Note en Galaxy S3 onder vuur te liggen door de claim van Apple. Inmiddels selecteert Apple geen aparte telefoons en claimt het een verbod op alle telefoons van Galaxy, hieronder vallen dus ook de Galaxy S3 en de Galaxy Tab.

Eerder was er namelijk ook al een discussie over de Galaxy Tab, welke teveel op de iPad van Apple zou lijken. Ook nieuwe modellen van de Galaxy generatie zijn volgens Apple verboden, aangezien Samsung steeds weer de fout in blijkt te gaan.

Volgens Apple lijken de Galaxy telefoons van Samsung teveel op de iPhone en iPad modellen die door Apple zijn geregistreerd. Niet alleen het uiterlijk van de Galaxy telefoons is volgens Apple een probleem, ook lijken de Galaxy producten qua techniek op de iPhone en iPad, aldus Apple.

[showmyads]
Eerder verloor Apple een patentstrijd tegen Galaxy, waardoor het een vergoeding moest betalen aan zijn concurrent. De iPhone 3G, 3GS, 4, iPad 1 en iPad 2 zouden toen juist teveel lijken op de producten van Samsung.