Met alles-in-1 ervaar je het gemak van 1 abonnement voor bellen, internet en televisie. Dit betekent dat je niet langer drie losse abonnementen hebt voor deze diensten. Ook heb je niet langer drie verschillende rekeningen aan het einde van de maand. Daarnaast is alles-in-1 vrijwel altijd een stuk goedkoper dan drie losse abonnementen.

De belangrijkste voordelen

Als consument van bellen, internet en televisie wil je graag goedkoop uit zijn zonder veel gedoe. Met losse abonnementen zit je vaak bij verschillende aanbieders, waardoor het soms onoverzichtelijk wordt als je problemen hebt met je verbinding of signaalsterkte. In het geval van alles-in-1 heb je deze problemen niet, omdat je alle diensten van dezelfde aanbieder ontvangt. Bellen, internet en televisie komt gewoon op dezelfde rekening te staan aan het einde van de maand. Deze rekening is vaak ook nog goedkoper dan drie losse abonnementen bij elkaar opgeteld. Aanbieders van alles-in-1 pakketten geven namelijk vaak wat korting die je niet krijgt bij losse abonnementen. Daarnaast bieden veel aanbieders ook speciale kortingen aan nieuwe klanten.

Vergelijken van verschillende aanbieders

Als je kiest voor een alles-in-1 abonnement, dan kun je kiezen uit verschillende aanbieders. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld Canal Digitaal, Fiber, KPN, Online, Tele2, Telfort, Vodafone, XS4ALL en Ziggo. Al deze aanbieders hebben daarnaast ook nog allemaal verschillende soorten abonnementen. Er zit bijvoorbeeld verschil in de beltarieven, de downloadsnelheid van het internet en het zenderpakket voor je televisie. De grote keuze die je als consument hebt kan het soms onoverzichtelijk maken. Als je wat hulp nodig hebt om de meest voordelige aanbieder te vinden die aan jouw eisen voldoet, dan kan deze website jou goed van pas komen. Aan de hand van jouw postcode kun je namelijk direct zien welke aanbieders er mogelijk zijn op je adres en welke het meest voordelig is.